0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Ručné stretch fólie

Ručná stretch fólia pre balenie homogénneho nákladu pravidelných tvarov!

S pomocou ručnej stretch fólie môžete svoj náklad zabaliť do homogénneho tvaru. Stretchová fólia (známa aj ako strečová fólia) je v mnohých prevádzkach vrátane skladov nenahraditeľným obalovým materiálom. Nielenže chráni tovar pred prachom, vlhkosťou a poškodením povrchu, ale predovšetkým fixuje zabalené výrobky do jedného celku.

Či už potrebujete spevniť balenie ťažkých alebo rozmerných výrobkov v kartónových krabiciach či iných obaloch, alebo zafixovať a ochrániť rôzny náklad na paletách, zásobu stretchových fólií musíte mať vždy po ruke.

V RAJA e-shope nakúpite všetky druhy ručných stretch fólií. Ponúkame vám vysokú skladovú dostupnosť, rýchlu expedíciu, výhodné (nielen) veľkoobchodné ceny a dopravu po celej Slovenskej republike.

Priehľadné ručné stretch fólie patria mezdi ty najpoužívanejšie. Táto elastická PE fólia, ktorá je vysoko odolná proti roztrhnutiu a ticho sa odvíja, je ideálna na zabezpečenie a fixáciu paliet počas prepravy a skladovania. Navyše chráni tovar pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami a znečistením. Možno ju zakúpiť v klasických šírkach 450 a 500 mm, ako aj v mini verzii so šírkou rolky 100 mm.

  • Okrem priehľadnej stretch fólie ponúkame aj čiernu, bielu a svetlomodrú verziu. Použitím farebných fólií môžete oddeliť rôzne typy paliet podľa ich obsahu alebo určenia. Výhodou farebných stretch fólií je ich nepriehľadnosť a jednostranná priľnavosť, ktorá zaručuje, že sa palety počas prepravy nezlepia.

RAJA TIP: Využite cenovo výhodné sady a kúpte ručné stretch fólie ešte lacnejšie.

Vedeli ste, že existujú aj predopnuté ručné stretch fólie? Ide o vysokokvalitnú fúkanú PE fóliu, s ktorou môžete vďaka špeciálnemu prednaťahovaniu ušetriť až 50 % fólie (a následného odpadu) a 20 % času na ovinovanie - navyše oviniete bez námahy.

S rýchlou aplikáciou fólie vám pomôže praktický ručný odvíjač. Vďaka nemu obalíte paletu ľahko, rýchlo a bez námahy. Vybrať si môžete plastový alebo oceľový.

Medzi obľúbené pomôcky patria aj plastové násady, ktoré tiež zabezpečujú jednoduché a bezpečné odvíjanie. Ich výhodou je, že sú ergonomické a ľahké. Navyše vďaka malej veľkosti ich môžete mať vždy poruke vo vrecku.

13 výsledkov
Radiť podľa Relevancie