0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Darčekový papier, celofán

Darčekový papier a celofán: kreatívne a praktické riešenie pre balenie produktov

Predstavujeme vám širokú ponuku darčekových obalov, ktorá zahŕňa kvalitný darčekový papier a praktický celofán. Tieto materiály využijete na ozdobné balenie vašich darčekov a darčekových košov. Ponúkajú vám nekonečné možnosti pre kreatívne a estetické balenie.

K dispozícii máme obojstranný luxusný baliaci papier v atraktívnych farbách ako čiernostrieborná alebo červenozlatá. Tento papier sa vyznačuje vysokou kvalitou a odolnosťou, vďaka použitiu kraftového papiera. Môžete siahnuť po jednofarebných, prúžkovaných, luxusných velvet i detských vzoroch. Nechýba ani obľúbená perleť. V RAJA nájdete všetko potrebné na balenie produktov pre zákazníkov všetkých vekových kategórií.

Celofán je vynikajúcou voľbou na balenie drobných produktov a darčekov. Ponúkame celofánové sáčky s pevným krížovým dnom z kartónu, ktoré zabezpečujú stabilitu a ochranu obsahu. Celofán je určený na rýchle a efektívne balenie darčekových artiklov, či už v predajni alebo vo firme.

Nezabudnite, že samotný darčekový papier či celofán nestačí. Okrem týchto produktov máme v ponuke i praktické rezačky a odvíjače, ktoré vám uľahčia prácu s meraním a rezaním papiera. Netrápte sa s nožnicami a ušetrite si čas.

Ponúkame vám kvalitné produkty za výhodné ceny. Nakupujte na RAJA a zapôsobte na vašich zákazníkov štýlovým balením. Netreba zabúdať na to, že dobré povedomie o značke sa nešíri len kvalitným produktom, ale aj tým, ako ho odprezentujete.

14 výsledkov
Radiť podľa Relevancie