0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Čistiace a upratovacie prostriedky

Naše čistiace a upratovacie prostriedky pre Vašu prevádzku, dielňu a kanceláriu!

Hygienické a čistiace prostriedky patria k nevyhnutnému vybaveniu v akomkoľvek odvetví priemyslu. V každej prevádzke bez ohľadu na oblasť činnosti je nutné udržiavať čisté a hygienické prostredie.

  • Priemyselné utierky v rolke doporučujeme nielen pre štandardné čistenie, ale aj v prípade silne znečistených povrchov
  • pre čistenie mastných súčiastok a materiálov či zašpinených artiklov s ostrejšími hranami sú tu aj biele odolné utierky.
  • Ak hľadáte upratovacie prostriedky pre univerzálne čistenie za nízku cenu, potom stavte na cenovo výhodnú utierku zn. RAJA.
  • Tekuté mýdlo až pre 2500 umytí, pevné a kvalitné papierové uteráky či toaletný papier vo vysokom návine nájde svoje každodenné použitie nielen vo veľkých gastronomických, hotelových a upratovacích prevádzkach či vo verejných a iných veľkých komerčných budovách, ale aj v sanitárných priestorách každej menšej firmy.
  • Pre každú rolku utierky, papier, či na toaletné mydlo nájdeme v našom eshope tiež vhodný zásobník, držiak či dávkovač.
Čistiace prostriedky a hygienické či upratovacie potreby v širokom výbere pre priemyselnú aj osobnú hygienu nájdeme v osvedčenej kvalite svetovej top značky v oblasti čistenia a hygieny TORK.

21 výsledkov
Radiť podľa Relevancie