0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Páskovacie zariadenie

Využite pevné viazacie pásky a špeciálne páskovacie zariadenie k maximálnemu zaisteniu Vašich zásielok!

Skladujte a bezpečne prenášajte tovar na paletách či vaše zásielky. Naša ponuka páskovacieho zariadenia a viazacích pások je pestrá, určite si vyberiete na mieru.

Viazacie pásky sú neoddeliteľnou súčasťou viazacieho procesu. Sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zabezpečujú pevnosť a spoľahlivosť. Keďže sú dostupné v rôznych veľkostiach a šírkach, majú všestranné využitie.

Bez ohľadu na to, či potrebujete viazať balíky pre prepravu alebo zabezpečiť tovar na sklade, naše viazacie pásky spoľahlivo poslúžia. V sortimente RAJA nájdete textilné, polypropylénové alebo polyesterové pásky pre ručné a strojné páskovanie ľahkého aj ťažkého tovaru.

Nevyhnutným nástrojom pre efektívne viazanie jednotlivých balíkov alebo balíkov na paletách je páskovacie zariadenie. Naše páskovacie zariadenia sú navrhnuté tak, aby sa jednoducho používali a zároveň pracovali spoľahlivo pri každom type pásky.

Rôzne modely a typy páskovacích zariadení vám dajú voľnú ruku pri hľadaní toho správneho nástroja pre vaše potreby. Ručné páskovačky i automatizované páskovacie stroje vám uľahčia prácu a šetria váš čas. Kartónové profily či plastové rohy zamedzia poškodeniu predmetov v procese páskovania.

Plastové spony, napínače pások, pojazdné či statické odvíjače sú dôležitým doplnkom pre viazanie a balenie. Naše plastové spony sú vyrobené z odolných materiálov a poskytujú spoľahlivé uzavretie viazacích pások.

Sú ideálne pre zabezpečenie balíkov a produktov na mieste alebo počas prepravy. Využiť môžete aj ponuku páskovacích súprav tvorených papierovou alebo polypropylénovou viazacou páskou a odvíjačom.

Páskovací stroj je výkonným nástrojom pre rýchle a presné viazanie. Podmienkou je, že musia byť navrhnuté s ohľadom na efektívnosť a bezpečnosť, a to naše produkty spĺňajú. Zvládnu aj veľké množstvo práce a dokážu viazať balíky rýchlo a kvalitne. Vyberte si z ponuky ručných alebo poloautomatizovaných páskovacích strojov.

Nezáleží na tom, aký typ tovaru potrebujete zviazať. Naša ponuka viazacieho vybavenia a viazacích pásov vám pomôže dosiahnuť tú správnu rovnováhu medzi efektívnosťou a bezpečnosťou.

15 výsledkov
Radiť podľa Relevancie