0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Plastové boxy

Plastové boxy pre bezpečnú úschovu najrôznejších materiálov!

V ponuke e-shopu RAJA môžete zakúpiť plastové boxy a prepravky so širokým spektrom využitia - od malých regálových zásobníkov až po europrepravky. U nás, popredného špecialistu na obalové materiály, si môžete byť istí vysokou skladovou dostupnosťou, rýchlou expedíciou a pohodlnou dopravou po celej Slovenskej republike.

Skladovacie boxy sú vo väčšej či menšej miere univerzálnym a nepostrádateľným doplnkom všetkých prevádzok - od obchodov cez dielne až po sklady. Umožňujú prehľadné uskladnenie rôznych produktov a zvyšujú tak efektivitu pracovných procesov.

Skladacie regálové zásobníky z pevnej lepenky alebo plastu sú vhodné na náradie, súčiastky alebo iný menší tovar v sklade a v obchode, napríklad v železiarstve alebo v domácich potrebách.

  • Plastové skladacie zásobníky sú vyrobené zo silného polypropylénu, odolné voči škodlivým účinkom vody, mastnoty a chemikálií. Vďaka tomu sú vhodné aj na skladovanie tzv. mastných materiálov.

Ďalšou možnosťou na skladovanie a triedenie drobných predmetov sú robustné plastové skladovacie zásobníky z vysoko odolného lešteného polypropylénu. Sú stohovateľné a hodia sa na reťazové dopravníky a ako boxy do regálov. Vyberte si z niekoľkých veľkostí a dvoch farieb - červenej a modrej.

Pokiaľ potrebujete skladovať alebo transportovať väčšie množstvo tovaru, využite potenciál plastových prepraviek. Sú rozmerovo a tvarovo zladené so všetkými ostatnými europrepravkami určenými na paletizáciu a samozrejme sú stohovateľné

  • Plastové europrepravky sú vyrobené z pevného polypropylénu (PP), ktorý je odolný voči teplotným zmenám od 10 °C do +80 °C. Poskytujú snadnú manipuláciu vďaka priehľadným úchytom. V RAJA e-shope sú k dispozícii v mnohých veľkostiach a objemoch - od 6 do 76 litrov.

RAJA tip: Využite paletizáciu na maximum. Objavte výhody stohovatelných lisovaných palet INKA s vysokou nosnosťou. Vďaka svojej nízkej hmotnosti optimalizujú prepravné náklady, sú vzduchotesné, pevné a stabilné. Pri použití v sklade sú bezpečné, pretože neobsahujú žiadne šrouby, klince ani ostré hrany. Okrem toho sú vyrobené z recyklovaného dreva.

7 výsledkov
Radiť podľa Relevancie