0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Darčekové obaly, sáčky a obálky

Darčekové obaly, sáčky a obálky pre jednoduché a veľmi elegantné zabalenie drobných i väčších darčekov!

Darčekové obaly, sáčky a obálky nemôžu chýbať žiadnej firme. Ich výber hovorí o vkuse a starostlivosti, s akou predmet dávate zákazníkovi. V našej rozmanitej ponuke nájdete všetko potrebné pre dokonalú prezentáciu či už produktov na predaj alebo darčekov pre obchodných partnerov, zamestnancov alebo zákazníkov.

Pre tých, ktorí hľadajú kreatívne a originálne riešenia, sú tu darčekové krabice v mnohých farebných variantoch a s dekoratívnymi prvkami. Na dizajne sme si dali záležať, aby potešil oko i ochránil obsah. Na výročie firmy, obdarovanie partnerov alebo malú pozornosť pre zákazníkov sú skvelé pestrofarebné darčekové obálky a sáčky, ktoré okamžite zaujmú.

Ak potrebujete ochrániť krehké predmety, vyberte si darčekové krabičky z vysoko kvalitného kartónu. V ponuke nájdete niekoľko rozmerov, takže si ľahko vyberiete presne podľa parametrov baleného produktu. A či už preferujete experimentovanie s nezvyčajnými dizajnmi alebo siahate po klasických farbách a variantoch, naše široké spektrum darčekových obalov uspokojí každého.

Za zmienku stoja i organzové sáčky, metalické darčekové sáčky či luxusné skladacie boxy so saténovou mašľou.

Všetky produkty z tejto kategórie sú praktickým riešením pre každého, kto hľadá jednoduché, ale zároveň elegantné darčekové balenie. Ponúkame tiež možnosť personalizácie (potlač s logom), aby bol každý darček unikátny a osobný.

25 výsledkov
Radiť podľa Relevancie