0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Ekologické príslušenstvo k strojom

Udržateľné a ekologické baliace riešenia pre váš podnik

Dnes už nie je možné ignorovať negatívny dopad na životné prostredie. Ako zodpovedná spoločnosť sme sa rozhodli konať a ponúkať ekologické a udržateľné baliace riešenia. Naším cieľom je minimalizovať dopad na planétu, naštartovať pozitívnu zmenu v oblasti balenia a inšpirovať aj vás. Presedlajte na recyklované produkty spolu s nami. 

Recyklovaný materiál pre váš baliaci stroj 

Rozumieme, že udržateľnosť a šetrnosť k životnému prostrediu je témou č. 1. Preto sme vyvinuli rad ekologických spotrebných materiálov pre baliace stroje, ktoré znižujú negatívny vplyv na planétu.

Kraftový papier pre systémy FillPak TT a TT Cutter je vyrobený zo 100 % rastlinných zvyškov a odpadov, vďaka čomu získal prívlastok „bio". Papier Green Line zase pochádza z plne recyklovaných zdrojov, čo ho radí medzi naozaj ekologické produkty. A rovnako aj papiere pre baliaci stroj PadPak sú vďaka použitiu bio materiálov nielen 100 % recyklovateľné, ale aj biologicky rozložiteľné.

Ale pozor, neobmedzujeme sa len na papier. Nájdete u nás fólie pre systémy vzduchového tlmenia z obnoviteľných zdrojov. Na ich výrobu sa používa 35 % zemiakového škrobu alebo 50 % podiel recyklovaného plastu.

Myslíte na budúcnosť planéty ako my? Radi sa staneme vašimi partnermi. Kontaktujte nás a nájdeme pre vás to najlepšie ekologické baliace riešenie. Nezabudnite, že pri väčších objednávkach vás radi odmeníme zľavami. Malými krokmi dokážeme spoločne veľa. 

13 výsledkov
Radiť podľa Relevancie