0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Termotlačiarne etikiet a štítkov

Termotlačiarne etikiet a štítkov tlačia etikety a štítky na mieru pre Vaše zásielky!

Modely DYMO LabelWriter sa postarajú o efektívnu tlač etikiet a štítkov, výkon od 51 do 71 etikiet za minútu si pochvaľuje množstvo našich zákazníkov. Využitie nájdu v kanceláriách, poštových centrách na označovanie krabíc logistické pracoviská na značenie paliet.

Stroje, ktoré predávame, umožňujú tlač profesionálnych etikiet a štítkov s čiarovými kódmi vo vysokom rozlíšení. Je len na vás, či jednotlivo alebo v sériách. K dispozícii je viac ako 100 dizajnov a 18 šablón pre čiarové kódy.

Termotlačiarne DYMO sa využívajú v rôznych oblastiach – v priemysle, zdravotníctve, laboratóriách, v supermarketoch, reštauráciách a službách. Vďaka univerzálnosti a vysokému výkonu sa totiž hodia do takmer každého prostredia.

Výhody tlačiarní etikiet:

  • možnosť rýchlej tlače etikiet podľa potreby – ideálne pre meniace sa požiadavky firiem,
  • vysoká kvalita tlače, čitateľné čiarové kódy a profesionálny vzhľad,
  • znižujú náklady a čas vďaka možnosti tlače etikiet priamo v podniku,
  • firmy môžu navrhovať a upravovať etikety presne podľa svojich špecifických potrieb, čo umožňuje lepšiu identifikáciu značky a informácie o produkte.

Okrem samotných tlačiarní si môžete u nás zakúpiť aj rolky s termoetiketami. Nenechajte nič na náhodu a zabezpečte si všetko pre bezproblémovú tlač etikiet.

1 výsledok
Radiť podľa Relevancie