0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Stroje na výrobu polyuretanové peny

Stroje na výrobu polyuretanovej peny nahradia až 1 kamión tradičných výplňových materiálov!

Hľadáte efektívny a flexibilný spôsob ochrany produktov rôznych tvarov a hmotností, a to bez nutnosti kompromisov v oblasti nákladov a skladovacích priestorov? Stroje na výrobu polyuretánovej peny ponúkajú revolučné riešenie. Dva barely tekutiny dokážu nahradiť kamión tradičných výplňových materiálov. Ak chcete ušetriť na výplňovom materiáli, tieto stroje sú cesta. Navyše vám ušetria priestor v sklade.

Polyuretánová pena sa po zmiešaní dvoch zložiek expanduje až na 280-násobok svojho objemu, takže sa na mieru prispôsobí vloženému produktu. Počas prenosu a prepravy zamedzí voľnému pohybu a výrazne zníži riziko poškodenia.

Čo všetko dokážu stroje na výrobu polyuretánovej peny?

Ponúkame modely s rôznou kapacitou a stupňom automatizácie, aby ste si vybrali optimálne riešenie na mieru. Ak potrebujete penovú výplň v menšom množstve, siahnite po prístroji Instapacker s výkonom 16 ks/minúta. Stroj SpeedyPacker s výkonom 21 ks/minúta sa zas hodí na sériovú produkciu a rýchlejšie vyplní nadrozmerné obaly.

Polyuretánová pena poskytne ochranu širokej škále produktov

  • ťažké a krehké predmety
  • cennosti
  • stavebné diely
  • elektronické komponenty
  • stavebné diely

Penová výplň zaručí, že zabalený tovar dorazí do cieľa bez ujmy a v perfektnom stave.

Náš tým vám ochotne pomôže s výberom najvhodnejšieho stroja na výrobu polyuretánovej peny. Zohľadníme špecifiká vašej prevádzky a produktov, aby ste mohli baliť efektívnejšie a znížiť náklady.

1 výsledok
Radiť podľa Relevancie