0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Palety

Palety v širokej ponuke veľkostí pre akékoľvek použitie!

Nákupom paliet od špecialistu na obalový materiál RAJA získate istotu kvality, vždy dobré ceny a rýchle dodanie tovaru po celej Slovenskej republike. V našej ponuke nájdete palety mnohých rozmerov a typov, vyrobené z dreva a plastu, určené na akékoľvek použitie.

  • Moderný paletizačný systém je neoddeliteľnou súčasťou skladovania a prepravy tovaru. Urýchľuje procesy, zvyšuje efektivitu, šetrí čas a náklady. Všetky typy paliet v našom e-shope majú otvory na vidlice pre štandardné vysokozdvižné vozíky a paletové vozíky. Sú stohovateľné, odolné a ľahko sa s nimi manipuluje.

Patrí medzi vaše hlavné požiadavky pri výbere paliet odolnosť, nízka hmotnosť alebo umývateľnosť? Vyberte si tie, ktoré sú vyrobené z recyklovaného plastu. Vďaka ich veľmi nízkej hmotnosti ušetríte náklady na prepravu. Ponúkajú bezpečnú manipuláciu vďaka absencii triesok, klincov a ostrých hrán. Sú vysoko odolné voči nárazom a teplotám. Okrem toho ponúkajú vysoký stupeň stohovateľnosti, čím šetria miesto v sklade aj pri preprave.

Ešte ste neobjavili výhody paliet INKA? Zaručene si ich obľúbite. Sú vyrobené z recyklovaných odrezkov dreva a ich nízka hmotnosť vám pomôže optimalizovať náklady na prepravu.

Vďaka absencii skrutiek a ostrých hrán je ich používanie jednoduché a bezpečné. Môžete sa spoľahnúť na ich pevnosť, vysokú nosnosť, stohovateľnosť a vzduchotesnosť pri skladovaní, preprave a exporte.

4 výsledky
Radiť podľa Relevancie