0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Fólie na nábytok

Fólie na nábytok pre zachovanie čistoty Vašich skríň, pohoviek, matracov ...

Realizujete sťahovanie, maľovanie či renovačné práce vo Vašej firme či na zákazku? Potom si objednajte fólie na nábytok zo sortimentu RAJA, ktorý bezpečne ochráni všetky bytové zariadenie voči znečisteniu a vlhkosti:

  • Paletová ochranná fólia 150x150 cm s hrúbkou 25 mikrónov je ideálna pre zakrytie ľahkých menších predmetov ako sú napr. stoličky, stoly, lampy, police. Pre kreslá, botníky a ďalšie stredne ťažké zariadenia využite kvalitu 45 mikrónov.
  • Ak chcete obaliť ťažší až obzvlášť ťažký nábytok, ku ktorým radíme pohovky, rošty, komody, váľandy, skrine a iné objemnejšie produkty, potom využite ochranné fólie z LDPE v hrúbke materiálu 80 (pre stredne ťažké predmety) až 150 mikrónov (v prípade veľmi ťažkých vecí).
  • Tieto nielen maliarske ochranné fólie v rolkách sú často využívané aj ako krycie plachty na postele, ako lacné riešenie pre zakrytie záhradného nábytku, vo výrobných halách na zahalenie strojov, na stavbách aj v dielňach na náradie atď.
  • Chystáte renováciu, maľovanie či iné kreatívne činnosti, ktoré by mohli zašpiniť Váš nábytok, podlahu, koberec či iné vybavenie interiéru, potom sú zakrývacie fólie na maľovanie tým pravým riešením.

1 výsledok
Radiť podľa Relevancie