0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Pre veľkoodberateľov

MOJA OBJEDNÁVKA, ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Tu nájdete odpovede na najfrekventovanejšie otázky. V prípade ďalších otázok sa na nás neváhajte obrátiť! Radi Vám osobne poradíme.

Potrebujem väčšie množstvo obalového materiálu, špeciálne služby či individuálnu ponuku, na koho sa môžem obrátiť?

Flexibilne sa prispôsobíme objemu Vašich nákupov. Vďaka individuálne kalkulovaným cenám nad rámec bežných zliav šetríte Váš rozpočet a prostredníctvom osobného zákazníckeho prístupu optimalizujete Vaše interné postupy v oblasti baliacich procesov, nákupu, skladovania i účtovníctvo. Získajte atraktívne nákupné podmienky! Na základe Vašich potrieb Vám zostavíme cenovú ponuku čo najrýchlejšie, najneskôr však do 2 pracovných dní. Vďaka našim skladovým plochám s rozlohou 7 500 m2 uskladníme tovar za Vás a dodávky upravíme podľa aktuálnych potrieb Vašej firmy. Začnite šetriť už dnes - kontaktujte nás na bezplatnom telefónnom čísle 0800 400 414 či e-mailom: info@rajapack.sk.

Ako môžem získať ponuku a cenovú kalkuláciu?

Náš predajný tím Vám podľa Vašich požiadaviek zostaví individuálnu ponuku a odporučí vhodné a optimálne obalové riešenie na mieru Vášmu podniku a prevádzky. Zašlite nám Vaše špecifikácie na e-mail: info@rajapack.sk alebo nás kontaktujte na bezplatnej linke: 0800 400 414. Bezplatne a čo najrýchlejšie (najneskôr do 2 pracovných dní) Vám vyhotovíme cenovú ponuku. Obráťte sa na nás ešte dnes a začnite šetriť!

Je možné dohodnúť sa na termíne stretnutia v sídle firmy?

Naši poradcovia Vám priamo na mieste vo Vašej spoločnosti navrhnú vhodné obalové riešenia a poradia pri optimalizácii firemných baliacich procesov. Dohodnite si Váš individuálny termín na bezplatnom telefónnom 0800 400 414 alebo na info@rajapack.sk.

Zaujímajú ma podrobnosti o skupine RAJA, kde sa môžem dozvedieť detaily?

Skupina RAJA, Váš partner v celej Európe!

Viac ako 65 rokov skúseností, rozsiahly výber obalových riešení a cenová efektivita sa podieľajú na vedúcom postavení skupiny RAJA na európskom trhu.

Buďte aj vy jedným z 2 000 000 spokojných zákazníkov a šetrite každým nákupom vďaka trhom osvedčenému know-how. Skupina RAJA je tu pre Vás v 19 európskych krajinách prostredníctvom svojich 26 dcérskych spoločností.

Už od svojho založenia kladie RAJA dôraz na individuálny prístup ku svojim zákazníkom. V spolupráci s nami získate veľa bezkonkurečnou výhod:

Široký a komplexný sortiment: 3 000 produktov skladom.
Rýchle dodanie tovaru zdarma * do 2 až 3 dní.
Profesionálny a individuálny zákaznícky servis.
Cenová garancia minimálne počas šiestich mesiacov.
Krabice na mieru či potlač obalov s Vaším logom a dizajnom.

Ak sa chcete dozvedieť viac o skupine RAJA, o jej histórii, hodnotách či Vás zaujímajú informácie o verejnoprospešnej činnosti nadácie Danièle Marcovici, navštívte naše webové stránky: www.raja-group.com!

* Už od hodnoty objednávky nad 200, - EUR bez DPH.