0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Náš príbeh je aj váš!

Náš příběh  je i váš!

Pri príležitosti osláv 70. výročia založenia spoločnosti RAJA by som sa vám chcela úprimne poďakovať za vašu dôveru a vernosť. Začiatkom 80. rokov som prevzala vedenie spoločnosti RAJA od svojej matky, ktorá ju založila v roku 1954. Odovzdala mi svoju vášeň pre služby zákazníkom, neustálu inováciu výrobkov a prevádzkovú dokonalosť. Vďaka vám sa z malej spoločnosti predávajúcej použité obaly stala európska skupina, líder v oblasti distribúcie obalov, spotrebného materiálu a vybavenia pre profesionálov.

70 rokov inovácií v našich produktoch a službách: duch spoločnosti RAJA

Vaša podpora je nevyhnutná pre našu neúnavnú snahu o inovácie. Každý nový produkt a každá nová služba boli navrhnuté tak, aby čo najviac vyhovovali vašim potrebám. Náš katalóg, ktorý má teraz 340 strán, a naša webová stránka s viac ako 3 300 výrobkami na sklade dokazujú, že sme záväzok ponúkať vám stále konkurencieschopnejšie a užitočnejšie riešenia, ktoré vám uľahčia pracovný život.

70 rokov kultúry dokonalosti: Naša ambícia

Naše know-how je výsledkom každodennej práce a neustálej túžby zlepšovať sa, aby ste boli vždy spokojnejší. Každá naša investícia a celá naša obchodná organizácia je zameraná pre vašu spokojnosť. Zostať vaším najlepším partnerom je našou hlavnou motiváciou.

70 rokov sme nablízku našim zákazníkom a načúvame ich potrebám: Naše hodnoty

Naša firemná kultúra je založená na priateľstve, dialógu, rešpekte a tímovom duchu. Sme presvedčení, že kvalita ľudských vzťahov je základným pilierom nášho spoločného úspechu. Naše obchodné tímy sa neustále snažia poskytnúť každému z vás to najvhodnejšie poradenstvo.

70 rokov energie a nadšenia: Naše silné stránky

Energia a nadšenie, ktoré nás poháňajú, sú hnacou silou našej schopnosti čeliť novým výzvam, ktoré prináša ekonomický kontext a environmentálne problémy. Každý člen tímu RAJA zdieľa túto vitalitu, túžbu prekonať očakávania a premeniť každú príležitosť na úspech.

V súčasnosti skupina RAJA združuje 4 500 žien a mužov, ktorí obsluhujú 2 milióny zákazníkov vo viac ako 19 európskych krajinách. Každý deň so mnou spolupracujú, aby vám ponúkli čo najlepší zákaznícky zážitok.

Pozývam vás, aby ste sa zúčastnili na našich slávnostných "špeciálnych jubilejných" podujatiach, o ktorých sa dozviete v priebehu roka na našej webovej stránke, a aby ste sa zoznámili s dlhou a bohatou históriou našej spoločnosti, ktorá je uvedená na nasledujúcich stránkach.

Ďakujeme vám za 70 rokov spoločného dobrodružstva. Pokračujme v ňom spoločne a s nadšením!

Prezidentka RAJA Group

Prezidentka RAJA Group

Príhovor generálnej manažérky RAJA CZ/SK

Gabriela Fabianová, Generálna manažérka RAJA CZ/SK predstavuje kľúčové projekty na rok 2024.