0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Papierové obálky

Papierové obálky pre zasielanie Vašej obchodnej korešpondencie poštou a kuriérmi!

Pre každý dokument je vhodná iná papierová obálka. Vyberte si podľa typu Vašich listov ideálne formáty a veľkosti obálok:

  • na bežné písanie a faktúry napr. v rozmere A4 stavte na samolepiace listové obálky bez alebo s ochranným prúžkom, ktoré urýchlia zalepenie. V ponuke sú typy C6 či C5 a samozrejme najpoužívanejšia obálka DL bez alebo s adresným okienkom.
  • Zásielková obálka z papiera je určená nielen pre bežné listy, ktoré nechcete skladať, ako tomu je u listových obálok, ale odporúčame ich predovšetkým pre ťažšie spisy a dokumentácie. Pre silnejšie listiny si vyberte obálku s bočnými skladmi, ktorá disponuje krížovým skladom. Pre extra bezpečnú ochranu zo všetkých strán využite pevnú kartónovú obálku.
  • Pri výbere dbajte na pravidlo: Čím je plošná hmotnosť vyššia, tým je obálka pevnejša! V eshope nájdete rôzne gramáže od klasických 80 g / m2, cez 120g / m2 až po extrémne odolných 450 g / m2 u obálok s lepenkovou stenou.
  • Všetky zásielkové obálky sú k dostaniu v prevedení ako obchodné tašky (s ústím na kratšej strane).
  • Je nutné, aby pri preprave nedošlo k prelomeniu obálok? Potom využite zosilnené varianty s lepenkovou stenou.
  • Klasické hnedé papierové obálky využite pre bežnú dokumentáciu. Biele doporučujeme pre atraktívne balenie a zasielanie rôznych firemných a reklamných mailingov pre zákazníkov.

11 výsledkov
Radiť podľa Relevancie