0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Drevené bedne a kontajnery

Drevené bedne a kontajnery vo vysokej kvalite Rajapack v rámci ISPM 15!

Naše drevené prepravné obaly na predaj sú vyrobené z preglejky, ktorá sa vyznačuje veľmi dobrou odolnosťou voči vlhkosti, vysokou pevnosťou a tuhosťou a výbornými izolačnými schopnosťami pre optimálnu ochranu obsahu.

  • Preglejkové bedne sú ideálne pre krehký neskladný tovar ako napr. náhradné diely v automobilovom či strojárskom priemysle, výstavné exponáty atď. V ponuke sú drevené bedne na predaj v rôznych rozmeroch!
  • Drevená bedňa s vekom je vhodná pre export do všetkých destinácií obzvlášť v leteckej doprave . Praktickým príslušenstvom pre manipuláciu s bedňami sú Inka palety či bezpečnostné plomby určené pre ich zaistenie.
  • Pre rýchlu manipuláciu s nákladom napr. paletovým vozíkom využite drevený kontajner s už integrovanými lyžinami.
  • V prípade atypických veľkostí výrobkov stavte na drevené osadenia, vďaka ktorým môžete prispôsobiť obal na veľkosť produktu a navyše je možné jeho umiestnenie na bežné europalety. Drevené veko slúži na rýchle a bezpečné uzavretie či ako drevená preložka pre separáciu jednotlivých vrstiev.
Všetky drevené bedne a kontajnery zodpovedajú medzinárodnej smernici ISPM 15 pre zníženie rizika škodcov dreva a sú teda ideálne pre export Vášho tovaru v rámci európskych krajín a aj mimo Európy.

4 výsledky
Radiť podľa Relevancie