0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Výstražné a signalizačné pásky

Výstražné a signalizačné pásky v rôznych farbách a potlačiach pre jasnú a okamžitú signalizáciu!

Minimalizujte počet úrazov na pracovisku a znížte počet reklamácií za doručenie produktov v poškodenom obale lacno a jednoducho. Ponúkame vám rozsiahly sortiment farebných pások Advance, ktoré používajú tie najodolnejšie typy fólií s vysokým teplotným rozpätím od +60°C až do 0°C. Vybrať si môžete:

  • Vytyčovacie výstražné pásky s červeno-bielym alebo žlto-čiernym šrafovaním vhodné pre označenie nebezpečných miest, priechodov, schodov alebo upozornení na dôležité prístroje. Tieto bezpečnostné pásky sú vhodné nielen v interiéri výrobných hál a skladov, ale aj v exteriéri.
  • Jednofarebné pásky sa hodia na jednoduché a zreteľné kódovanie alebo rozlíšenie rôzneho nákladu, krabíc atď.
  • Výstražné expedičné pásky slúžia na označenie krehkých materiálov ako sklo, porcelán pre upozornenie na citlivý tovar v krabici.

Vybrať si môžete pásky v lepiacom aj nelepiacom variante podľa toho, či potrebujete jednoducho a rýchlo vytýčiť priestranstvo alebo upozorniť na možné nebezpečenstvo. Lepiace výstražné pásky sú dodávané v rolkách, nelepiace dodávame v zásobníku.

Pásky sú vyrábané z 2 základných nosných materiálov:

  • PP (polypropylénové) pásky sú veľmi pevné a krehké zároveň. Nezmršťujú sa a sú ideálne pre potlač.
  • PVC (polyvinylchloridové) pásky sú zmrštiteľné a jednoducho použiteľné, ale za to farebne a tvarovo relatívne nestabilné.

Náš tip!

Ušetrite a využite cenovo výhodné sady, ktoré obsahujú 36 roliek a 1 odvíjač. Vďaka nákupu setu ušetríte až 1/4 nákladov v porovnaní s objednaním roliek a odvíjača oddelene. Výstražná páska je ideálna pre zvýšenie bezpečnosti vo vašej prevádzke aj pri preprave tovaru!

10 výsledkov
Radiť podľa Relevancie