0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Sťahovacie pásky

Sťahovacie pásky na drôty pre zatvorenie a zviazanie Vašich sáčkov, káblov atď.!

Káblové pásky a kovové drôty sú tým najrýchlejším riešením pre bezproblémové uzatvorenie igelitových sáčkov, vriec, rozvodových vodičov, líšt, laniek, šnúr a ďalšieho tovaru počas niekoľkých sekúnd:

  • Pre rýchle a jednoduché uzavretie sáčkov, rúrok či káblových trás je ideálna samoviazacia sťahovacia páska.
  • Prostr. tejto viazacej pásky na káble a vodiče Vaše produkty nielen prehľadne zviažete do ucelených zväzkov, ale prostr. rôznych farieb navyše zväzované výrobky roztriedite a následne rozpoznáte.
  • Pre uchytenie rôznych visačiek a etikiet či zviazanie menších vreciek odporúčame úzke plastové pásky.
  • Viazacia páska v kombinácii s viazačom je ideálna pre bleskové zviazanie vriec a vreciek obratom ruky. Sťahovací pásik oviniete okolo hrdla vreca, očká pásky zahákujete do háčika viazača a stiahnete.
  • Kovové drôtiky a sťahovacie pásky na káble, sáčky a iné materiály slúžia pre jednorazové alebo opakované použitie.
Všetky výrobky sa vyznačujú ultra ľahkým použitím a veľmi výhodnou cenou. Svoje použitie nachádzajú nielen v elektrotechnickom priemysle, vo výrobe a ďalších priemyselných odvetviach, ale aj v každom IT oddelení a kancelárii.

  • Aké sú hlavné výhody samosvorných pások pri utesňovaní plastových vriec, káblov a potrubí?

    Samolepiace pásky ponúkajú rýchle a bezproblémové uzatváranie plastových vriec, káblov a rúr. Ich jednoduché použitie umožňuje efektívne viazanie a uzatváranie, čím sa šetrí čas a zvyšuje praktickosť v priemyselnom a kancelárskom prostredí. Vďaka svojej flexibilite a spoľahlivosti sú ideálnym riešením pre rôzne potreby balenia a organizácie materiálu.

  • Ako môže kombinácia farieb viazacích pások pomôcť pri triedení a identifikácii viazaného tovaru?

    Kombinácia farebných variácií viazacieho materiálu výrazne uľahčuje triedenie a identifikáciu viazaného tovaru. Rôzne farby umožňujú intuitívne a vizuálne rozlíšenie rôznych skupín alebo kategórií výrobkov, čo zvyšuje efektívnosť skladovania. Takto možno rýchlo a presne identifikovať potrebný tovar, čo prispieva k organizácii a optimalizácii skladovacích procesov v rôznych priemyselných a kancelárskych prostrediach.

  • Prečo sa úzke plastové pásky odporúčajú na pripevňovanie štítkov, etikiet a viazanie menších vriec?

    Úzke plastové pásky sa odporúčajú na pripevňovanie štítkov, etikiet a viazanie menších vriec vďaka svojej pružnosti a jemnej konštrukcii. Ich tenký profil umožňuje pevné, ale jemné zviazanie, ktoré je ideálne na zachovanie celistvosti a estetiky menších predmetov. Táto flexibilita tiež umožňuje jednoduché pripevnenie štítkov a visačiek bez rizika poškodenia materiálu, čo je kľúčové najmä pri manipulácii s jemnými alebo malými výrobkami.

  • Ako prebieha proces bleskového balenia s použitím viazačky a viazača a prečo sa tento postup odporúča pri rýchlej manipulácii?

    Proces bleskového viazania vriec pomocou viazačky a viazača je rýchly a efektívny. Jednoducho omotajte pásku okolo hrdla vrecka a zaháknite slučku do viazača, aby ste ho rýchlo utiahli. Táto metóda umožňuje okamžité a bezpečné uzavretie vriec otočením ruky, čo výrazne urýchľuje manipuláciu s materiálom. Odporúča sa v situáciách, keď je potrebné vrecia rýchlo a bezpečne uzavrieť, čo je často rozhodujúce v priemyselnom a logistickom prostredí.

6 výsledkov
Radiť podľa Relevancie