0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Priehľadné ručné stretch fólie

Priehľadné ručné stretch fólie pre transparentnú ochranu a zaistenie paliet!

V oblasti balenia a ochrany produktov zohľadnite aj výber správnej stretch fólie. Naše ručné stretch fólie sú optimálnym riešením pre skupinové obaľovanie balíkov na paletách alebo obaľovanie kusového tovaru.

Stretch fólia je vyrobená z kvalitného polyetylénu, vďaka čomu je pevná a odolná voči pretrhnutiu. Táto priehľadná fólia je ideálna pre balenie rôznych typov tovaru, od paletových zásielok až po menšie balíky. S jej pomocou môžete jednoducho zabezpečiť vaše produkty pred poškodením, prachom, vlhkosťou a inými vonkajšími vplyvmi.

Na balíkoch perfektne drží a stará sa o to, aby sa na palete nepohybovali. Cez transparentné fólie ľahko nazriete, aký tovar sa na palete nachádza. Ak chcete svoj tovar na palete zamaskovať, nemusíte svoj výber obmedziť len na priesvitné napínacie fólie. V ponuke máme aj čierne alebo modré stretch fólie, cez ktoré takmer nič nevidno. Odvíjanie fólie je tiché, preto proces balenia prebieha bez nepríjemných zvukov.

Napínacia fólia je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí potrebujú prispôsobiť balenie rôznym tvarom a veľkostiam produktov. Naše ručné stretch fólie sa dajú vynikajúco napínať, čo znamená, že ich môžete ľahko natiahnuť okolo vašich produktov, aby ste dosiahli pevný a bezpečný obal.

S touto flexibilitou môžete zabezpečiť aj tovary s nepravidelnými tvarmi. Na obaľovanie produktov s ostrými hranami sú vhodné priliehavé ovinovacie fólie. Využite našu výhodnú ponuku napínacích fólií s odvíjačom, ktorý uľahčí vašu manipuláciu s fóliou.

PE fólia, z ktorej sú naše stretch fólie vyrobené, je recyklovateľná a šetrná k životnému prostrediu. Zároveň odoláva poškodeniu a zaisťuje dlhodobú ochranu vašich produktov. Je to investícia, ktorá vám pomôže ušetriť na nákladoch za náhradné obaly a postará sa o bezpečnosť vášho tovaru.

Pri výbere vhodnej ručnej stretch fólie je dôležité myslieť na bezpečnosť vašich produktov a efektivitu balenia. Naše produkty vám umožnia dosiahnuť oboje. S ručnými stretch fóliami budete mať istotu, že vaše produkty budú dostatočne zabezpečené pre potreby prepravy aj skladovania.

3 výsledky
Radiť podľa Relevancie