0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Nože, nožnice

Spoľahlivé nože do vašej prevádzky

Nože a nožnice sú nepostrádateľnými pomocníkmi nielen pre kancelárie a sklady, ale aj akúkoľvek inú prevádzku. Bezpečnosť a ergonómia sú na prvom mieste, preto v našej ponuke nájdete kvalitné nože na krabice, kartóny, viazacie pásky i iné materiály. 

Napríklad nôž Martor (18 mm) patrí medzi najergonomickejšie nože. Vďaka kvalitnému spracovaniu a čepeli vydrží aj časté používanie, intenzívne zaťaženie a pekne vám nareže kartonáž. 

Potom tu máme nôž RAJA – ponúka najlepší pomer kvality a ceny pre ľahké rezanie 3VVL, 5VVL aj 7VVL krabíc, fólií a pások. Ak ste menej náročný a potrebujete narezať len trojvrstvové kartóny, papiere či lepiace pásky, postačí vám aj lacný 9 mm nôž alebo 18 mm plastový nôž

Bezpečnosť na prvom mieste

Okrem klasických modelov u nás nájdete aj bezpečnostné nože s automatickým zasúvaním čepele. Zaistia maximálnu ochranu vašich zamestnancov pri bežnej manipulácii. Vyskúšajte napríklad dráhový rezač Opticut Martor určený špeciálne na rezanie papiera, lepenky, gumy či fólií v ťahu. 

Na hrubšie rezanie odporúčame špičkové nožnice Fiskars. Tie si poradia aj s drôtmi, koženými či plastovými páskami, silnou kartónážou a ďalšími materiálmi. No a nechýbajú ani klasické kancelárske nožnice na papier.

Majte po ruke to najlepšie vybavenie a urýchlite si pracovný proces. Vyberte si u nás spoľahlivých pomocníkov, ktorí vás nezradia. 

7 výsledkov
Radiť podľa Relevancie