0800 400 414

Pondelok - piatok (8:00 - 17:00)

Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Papierové tašky na víno

Papierové tašky na víno pre rýchle a darčekové balenie fliaš!

Predávate kvalitné víno alebo chcete obdarovať obchodných partnerov či klientov fľašou alkoholu? Nezabudnite na elegantné papierové tašky. Každá fľaša si zaslúži prezentáciu na úrovni. V našej ponuke nájdete niekoľko variantov tašiek – klasické, s okienkom i mozaikové. Nechýba ani štítok, na ktorý môžete napísať pekné venovanie.

Naše papierové tašky sú vyrobené z kvalitného kraft papiera, ktorý je odolný a pevný, ale aj šetrný k prírode. Takže nielenže sú tieto tašky pekné a praktické, ale tiež prispievajú k ochrane životného prostredia. Tento typ papiera spoľahlivo ochráni fľašu a spevnené dno zaistí, aby sa taška neroztrhla.

Naviac, kraftová taška dodáva darčeku rustikálny a prírodný vzhľad, ktorý je momentálne veľmi trendy. Vyberte si klasický svetlý či červený variant, ktorý môžete prispôsobiť farbe alkoholu.

Či už hľadáte darčekové balenie na sviatky, narodeniny, výročia alebo firemné podujatia, naše papierové tašky na víno by ste mali mať vždy poruke.

Ponúkame aj možnosť potlače. Logo vašej firmy pridá taške osobný nádych, čím zvýšite povedomie o vašej značke a zákazníci či hostia na firemnom večierku si vás zapamätajú. Výhodou tohto spôsobu zviditeľnenia firmy je, že nemusíte doň investovať veľa peňazí ani energie. Efektná taška spraví prácu za vás.

Tak neváhajte a prezrite si celú ponuku. Ak máte záujem o papierové tašky na víno s potlačou neváhajte nás kontaktovať na linke 800 400 414! Radi vám poradíme a bezplatne zostavíme individuálnu cenovú kalkuláciu.

3 výsledky
Radiť podľa Relevancie
Až do- 20 %
1 recenzia
2 varianty
od  21,84 € bez DPH 17,47 €bez DPH za balenie