0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Bublinkové sáčky

Bublinkové sáčky sú ideálne pre balenie menšieho krehkého tovaru!

Vyberte si z ponuky praktických sáčkov z bublinkovej fólie. Sú skvelé ako ochranný obal na mobily, CD, harddisky, merače, žiarovky a iné krehké predmety. Sú vyrobené z viacvrstvovej fólie, vďaka čomu sa len tak ľahko neroztrhnú a zabraňujú poškriabaniu a rozdrveniu zabaleného tovaru.

Ich výhodou oproti klasickej bublinkovej fólii je, že sáčky nemusíte strihať ani rezať a následne predmety baliť, tovar stačí vložiť dovnútra a sáčok uzavrieť. V našej ponuke nájdete aj sáčky so samolepiacim uzáverom, ktorý zabráni vypadnutiu tovaru. Zakúpiť si môžete hneď niekoľko veľkostí, vďaka ktorým zabalíte takmer čokoľvek.

Chystáte sa odoslať cennú zásielku? Sáčky z bublinkovej fólie sú skvelou voľbou. Ochránia pred otrasmi, rozbitím, prachom a vlhkosťou. Stačí len vložiť zabalený tovar do vhodnej obálky a odoslať.

Pri balení elektroniky a elektronických súčiastok sa nezaobídete bez antistatických sáčkov z nopovej fólie, ktorá chráni pred výbojmi a elektrostatickým poškodením.

Medzi ďalšie výhody vriec z bublinkovej fólie patrí skutočnosť, že ide o pevný a trvanlivý materiál, ktorý má univerzálne využitie. Predmety do nich navyše môžete opakovane baliť, čím sa znižuje dopad na životné prostredie. Bublinkové sáčky sú tiež ľahké a lacné a vďaka výberu z viacerých veľkostí ušetríte na hmotnosti zásielky a poštovnom.

Chcete si okrem sáčkov kúpiť aj klasickú bublinkovú fóliu? V ponuke nájdete metráže 50 až 100 metrov, vrátane perforovanej fólie a variantov s malými a veľkými bublinkami.

Alternatívou k bublinkovej fólii môžu byť penové fólie a sáčky. Môžete ich použiť na balenie a oddelenie predmetov vo vnútri krabíc. V RAJA ponuke sú rôzne hrúbky a šírky.

S nami zabalíte čokoľvek.

2 výsledky
Radiť podľa Relevancie