0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Prepravné krabice na pivo a víno

Prepravné krabice na pivo a víno pre bezpečný transport Vašich fliaš!

Zabezpečte bezpečnú prepravu rôznych typov fliaš pomocou prepravných krabíc od špecialistu na obaly spoločnosti RAJA. Okrem štandardných klopových krabíc na predaj alkoholických nápojov ponúkame aj špeciálne krabice na pivo a víno, v ktorých možno bezpečne prepravovať až 12 rôznych typov fliaš naraz. Všetky typy krabíc máme skladom a zasielame ich rýchlo a pohodlne po celej Slovenskej republike.

Prepravné krabice na víno v našej ponuke sú vyrobené prevažne z päťvrstvovej lepenky. To im v kombinácii s kvalitným papierom na vonkajších vrstvách krabíc dodáva vysokú odolnosť voči mechanickému poškodeniu, ako aj voči vlhkosti a vonkajším teplotám. Okrem toho účinne tlmia nárazy počas prepravy. Rozmery sú prispôsobené fľašiam s objemom 0,75 l a škatule obsahujú kartónové priehradky na oddelenie obsahu. Vyberte si z veľkostí určených pre 1, 2, 6 alebo 12 fliaš.

Ak potrebujete reprezentatívne zabaliť/prepraviť iba 2 fľaše vína naraz, odporúčame kartónovú krabicu Rigibox v kombinácii s vhodne zvoleným plniacim materiálom. Vďaka pevnému uzáveru s pútkami prekrývajúcimi sa po stranách, 4 hrúbkam kartónu po stranách a 2 hrúbkam na vrchu ide o veľmi odolný obal vhodný na poštové zásielky.

Máte záujem o krabice na víno s potlačou? Chcete čo najlepšie reprezentovať svoje výrobky? Kontaktujte nás. Potlač krabíc aj lepiacich pások pre vás zabezpečíme rýchlo a cenovo výhodne.

5 výsledkov
Radiť podľa Relevancie