0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Darčekové obaly na víno

Darčekové obaly na víno v atraktívnych dizajnoch aj farbách!

Z nášho širokého sortimentu darčekových obalov na víno, šumivé víno a šampanské nájdete ideálny – na mieru vašim potrebám. Či už hľadáte klasickú kartónovú krabicu na víno, obal na fľašu, kartónový darčekový kôš alebo luxusný obal s dizajnovou úpravou. Ponúkame darčekové obaly na víno v atraktívnych dizajnoch, na jednu alebo viac fliaš. Na špeciálnu udalosť aj na rýchle zabalenie. Zakúpený tovar vám doručíme rýchlo a pohodlne po celej Slovenskej republike.

Darčekové balenie pre váš obľúbený hroznový nápoj oceníte pri mnohých príležitostiach. Výborne poslúži ako elegantný darček pri príležitosti narodeninových osláv, svadieb a firemných večierkov. Osloví zákazníkov vinoték a predajní s lahôdkami. Možnosť darčekového balenia ocenia aj zákazníci špecializovaných e-shopov. Reprezentatívne balenie tvorí dokonalú kombináciu s fľašou dobrého vína. Pre biele, červené a šumivé ponúkame niekoľko variantov balenia – od jednoduchých pevných kartónových krabíc až po farebné s efektom jašteričej kože.

  • Obdĺžnikové krabice na víno majú kapacitu na 1 alebo 3 fľaše. Sú vyrobené z pevnej mikrovlnnej lepenky, ktorá chráni fľaše pred poškodením a zaručuje ich bezpečnú prepravu. Môžete si vybrať medzi svetlohnedou a červenou farbou. Odporúčame zladiť farbu obalu s farbou vína.
  • Kufríky na fľaše sú ideálne na prezentáciu tovaru aj na darčekové balenie. Skúste napríklad vyplniť priestor okolo vína farebným obalom SizzlePak a doplniť ho drobnými pochúťkami, ako je čokoláda, marmeláda alebo možno orechy. Podobne môžete použiť kartónový darčekový košík, ktorý potom zabalíte do celofánu.
  • Obaly na víno s držadlami na ľahké prenášanie ponúkame pre 2 až 3 fľaše. Sú vyrobené z hrubého kartónu, strihaného tak, aby chránil obsah pred poškodením. Ich výhodou je obdĺžnikový prierez, ktorý odhaľuje etiketu vína. Ponúkame klasický povrch z vlnitej lepenky v svetlohnedej farbe, lesklú čiernu farbu s dizajnovou potlačou aj luxusnú bordovú farbu so štruktúrou pripomínajúcou kožu jaštera.

7 výsledkov
Radiť podľa Relevancie