0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe
cat

Našich 8 záväzkov

„Dodržiavanie našich záväzkov a hodnôt prispelo k budovaniu dobrého imidžu spoločnosti a umožnilo nám získať a udržať si vašu dôveru.“

Najširší výber a dostupnosť produktov

RAJA vynakladá maximálne úsilie na splnenie všetkých vašich obchodných potrieb a ponúka najširšiu škálu produktov na trhu. Ponúkame riešenia v oblasti balenia, hygienických a bezpečnostných opatrení, kancelárskych potrieb ako aj vybavenia skladov či firiem.

Vďaka našim 3 000 produktom, ktoré máme skladom a doručeniu do 2-3 dní, sa môžete vždy spoľahnúť na našu podporu.

Záruka kvality produktov

Kvalita našich produktov je prvým z našich záväzkov. Vyberáme tie najkvalitnejšie produkty a dbáme najmä na ich pôvod a výrobu: 86 % našich produktov sa vyrába v Európe.

Veľa ponukaných produktov je označených značkou RAJA, skutočným záväzkom kvality a inovácií. S RAJA si môžete byť istí spoľahlivosťou a kvalitou produktov.

Rýchle doručenie

RAJA sa zaväzuje dodať objednávku rýchlo a efektívne! Vďaka produktom dostupným na sklade garantujeme doručenie do 2-3 dní po celom Slovensku! *

Odborné poradenstvo

Kvalita našich služieb sa odráža aj v profesionalite, odbornosti a dostupnosti našich poradcov. Informácie a rady, objednávky a dodávky: urobia všetko pre to, aby vyhoveli vašim potrebám!

Stále viac inovácií

Bez ohľadu na veľkosť vášho podnikania, či už malý, stredný alebo medzinárodný, alebo na váš sektor činnosti, náš úzky vzťah s vami a naša schopnosť počúvať nám umožňujú nielen splniť vaše očakávania, ale aj byť pred nimi.

RAJA spolu so svojimi dodávateľmi neustále vyvíja nové produkty optimalizované z hľadiska potrieb zákazníkov.

Viac ekologickej zodpovednosti

RAJA sa už niekoľko rokov zapája do aktivít ochrany životného prostredia a chce hrať vedúcu úlohu v ekologickej transformácii https://www.rajapack.sk/raja-ekologia. Vykonávame konkrétne opatrenia: v úvodnej fáze s našimi dodávateľmi ako aj v záverečnej fáze s našimi zákazníkmi, informujeme a poskytujeme poradenstvo pri výbere produktov.

Ponúkame tiež kompletný rad ekologických riešení a neustále ho rozširujeme, aby sme vám ponúkli viac alternatív.

Viac solidarity

Dnes, viac ako kedykoľvek predtým, má naša spoločnosť sociálnu úlohu, ktorá prispieva k obohateniu nášho vzťahu s vami. Naše kľúčové iniciatívy, ako napríklad „Ženy a životné prostredie“, ktoré riadi Nadácia RAJA – Danièle Marcovici alebo podpora, ktorú umelcom poskytuje Collection RAJA Art, nás udržiavajú v spojení s našou komunitou a naším poslaním robiť pozitívne zmeny.

Konkurenčné ceny

Ak hľadáte produkty za konkurencieschopné ceny, využite naše akcie a špeciálne ponuky.

Navyše vďaka výhodám, ktoré ponúkame našim kľúčovým zákazníkom, Vám individuálne upravíme cenovú ponuku na základe objemu Vašej objednávky.

* Objednávky doručujeme každý deň, od pondelka do piatku. Dodacie lehoty sú garantované pri prijatí objednávky do 13:00 v pracovných dňoch, výnimkou sú udalosti spôsobené mimoriadnou dopravnou výlukou.