0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Baliaci papier

Baliaci papier na balenie, fixáciu a výplň dutín vo Vašich balíkoch!

Z komplexnej ponuky baliacich papierov spoločnosti RAJA si vyberiete ideálne baliace papiere, ktoré budú vyhovovať vášmu procesu balenia. Baliaci papier je vhodný na balenie, ako aj na fixáciu a vypĺňanie dutín v balíkoch. Vedľa bublinkovej fólie patrí k najčastejšie používaným obalovým materiálom. Optimálne a ekologicky obaľuje výrobky a krabice, chráni ich pred znečistením a poškodením počas prepravy a skladovania.

V našom e-shope si môžete kúpiť jednak cenovo výhodný prírodný baliaci papier vhodný na ľahké a stredne ťažké výrobky, ktorý sa dá použiť aj ako výplň do krabíc, a jednak biely baliaci papier v roli, ktorý je mäkký, pružný, ľahko popisovateľný a hodí sa aj na darčekové balenie.

Veľmi kvalitné baliace papiere z našej ponuky sa vyznačujú vyššou odolnosťou proti prepichnutiu a elegantným vzhľadom. Sú antistatické, nepriehľadné a ľahko recyklovateľné. Ponúkame ich v roliach a aršíkoch, ktoré sa hodia na rýchle balenie tovaru menších rozmerov.

RAJA tip: Vlastnosti hodvábneho papiera oceníte pri balení skla, porcelánu alebo kožených predmetov. Je mäkký, takže na krehkých povrchoch nespôsobuje škrabance, a predovšetkým dekoratívny. Môžete si ho u nás kúpiť v bielej a hnedej farbe.

Pokiaľ potrebujete chrániť rôzne druhy trubiek, oceľových profilov alebo stavebných prvkov, odporúčame použiť krepový papier. Je veľmi odolný a pri nepriaznivých prepravných podmienkach sa neroztrhne.

Papier slúži nielen ako obal, ale aj ako univerzálny výplňový materiál. Ponúkame vám niekoľko druhov výplňového papiera - v roliach a praktických dávkovacích krabiciach. Všetky majú vysokú gramáž a poskytujú tak účinnú fixáciu predmetov a ochranu pred nárazmi.

Poznáte výplňový materiál SizzlePak? Je elastický a vďaka svojmu špecifickému tvaru (papierové pásy zložené do harmoniky) účinne tlmí nárazy. Môžete si vybrať z mnohých módnych farieb. A pretože skvele vyzerá, je ideálnou voľbou na výplň darčekových košov a krabíc.

A ak si potrebujete uľahčiť a zefektívniť prácu pri balení, odporúčame vám praktický odvíjač papierov v roli alebo v prípade výplní zásobník na papierové role s centrálnym dávkovačom.

14 výsledkov
Radiť podľa Relevancie