0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Krabice na oblečenie

Kvalitné krabice na oblečenie, obuv či iné odevy a doplnky - pre zasielanie aj úschovu!

S úložnými krabicemi s vekom od popredného špecialistu na obalový materiál RAJA bude vaše oblečenie a doplnky počas prepravy a skladovania v bezpečí. Môžete si kúpiť multifunkčné krabice v mnohých veľkostiach, ekologické, recyklovateľné a vysoko odolné – vrátane potrebného príslušenstva v podobe výplňového materiálu a lepiacich pások. Udržiavame vysoké skladové zásoby a zasielame rýchlo a pohodlne do všetkých kútov Slovenskej republiky. Poradenstvo, výroba na mieru alebo reklamná potlač kartónov a pások je u nás samozrejmosťou.

Klopové krabice na oblečenie, obuv a iné doplnky sú ideálne na prepravu a výborne sa hodia na krátkodobé aj dlhodobé skladovanie rôznych druhov oblečenia – od oblekov, šiat, nohavíc, búnd až po väčšie kusy odevov, ako sú kabáty a spoločenské šaty. Poslúži vám nielen pri rýchlom upratovaní, ale ochráni vaše oblečenie pred poškodením, znečistením, vlhkosťou a prachom aj počas skladovania. Vďaka svojej veľkosti sú ideálne pre e-shopy v súvislosti so zasielaním textilu prepravnými spoločnosťami.

  • Trojvrstvové krabice s vekom sa odporúčajú na ľahšie a menšie oblečenie, ako sú tričká, mikiny alebo topánky. Päťvrstvové kartónové sú určené na ťažšie a objemnejšie odevy.

Šatníkové boxy z vysoko odolnej päťvrstvovej lepenky sú špeciálne navrhnuté na ochranu oblečenie počas prepravy a skladovania. Sú vybavené robustnou vrúbkovanou tyčou a zásuvnou tyčou na bezpečné upevnenie vešiakov. Majú široký otvor, ktorý umožňuje jednoduché vkladanie a vyberanie oblečenia. Veľmi dobre chránia odevy pred vlhkosťou a mechanickým poškodením.

RAJA TIP: Cenovo výhodná multifunkčná krabice s odklápacím vekom a praktickými rukoväťami je ideálny na prenášanie, ako aj na archiváciu dokumentov (zakladačov), kníh a oblečenia – vrátane obuvi a doplnkov (klobúky, opasky...). Môžete ho kúpiť v baleniach po desať kusov za výhodnú cenu. Krabice môžete stohovať na seba alebo ukladať do políc. Pomáhajú šetriť miesto a prehľadne usporiadať veci v priestore domácnosti, skladu alebo obchodu. Jediné, na čo nesmiete zabudnúť, je označiť ich stručným popisom alebo štítkom.

3 výsledky
Radiť podľa Relevancie