0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Úložné boxy, krabice

Úložné boxy a krabice zaistia poriadok vo Vašom sklade aj kancelárii!

  • Úložný box na uchovávanie je vhodný pre úschovu firemných dokumentov, účtovných uzávierok, faktúr, prepravných dokladov.
  • Pre vnútropodnikové skladovanie, ale tiež pri sťahovaní budú úložné krabice ideálnou voľbou. Disponujú postrannými úchytmi pre jednoduchú manipuláciu a popisovateľným poľom pre jasné označenie obsahu a organizáciu pri preprave.
  • Vďaka vonkajšej vrstve z kraftového papiera najvyššej akostnej triedy zaistia úložné boxy a krabice s nosnosťou až do 30 kg spoľahlivú ochranu obsahu proti vlhkosti , možnému prerazeniu či nízkym teplotám.
  • Hnedé úložné boxy v 5 ks rozmere A4 sa veľkostne hodia do archivačnej krabice na šanóny. Bez akýchkoľvek ďalších nákladov zaistíte ucelený a prehľadný systém archivácie vo Vašej spoločnosti.
  • Ak hľadáte praktický a odolný úložný box na hračky v škôlkach, na ľahšie veci pre uskladnenie v školách, produkty v sklade predajne či v archíve v kancelárii, potom využite priehľadné skladovacie boxy z umelej hmoty. Vhodné tiež pod posteľ v domácnosti či v regáloch a skriniach v prevádzkach.
  • Nech je už Vašou voľbou papierová úložná krabica alebo plastová - vždy sa môžete spoľahnúť na ich vysokú kvalitu a dlhšiu životnosť, než ako majú klasické konkurenčné varianty .

3 výsledky
Radiť podľa Relevancie