0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Stroje na výrobu papierovej výplne

Stroje na výrobu papierovej výplne: Flexibilné riešenie pre firmy

So strojmi na výrobu papierovej výplne môžete okamžite vyrobiť fixačný materiál priamo na mieste, kde ho potrebujete. Či ide o krčený alebo prešívaný papier, tieto stroje vám prinesú oboje a zabezpečia tovar v krabiciach. 

Podľa objemu vašej produkcie si môžete vybrať medzi stolnými prístrojmi Compakt alebo Junior, ktoré sú skvelé pre nižšiu až strednú spotrebu výplne. Pre rýchlejšiu a intenzívnejšiu produkciu odporúčame stroje Senior alebo LC, ktoré vyrábajú prešívaný papier na výplň obalov, upevnenie tovaru a ochranu hrán a rohov v krabiciach. Stroje FillPack TT a TT Cutter sú zas určené na rýchlu výrobu výplňového krčeného papiera.

Papierová fixácia má široké uplatnenie

Papierová fixácia nachádza využiteľnosť v rôznych sektoroch priemyslu. V automobilovom priemysle sa používa na balenie ťažkých komponentov, profilov, svetlometov a podobne. V stavebníctve ochráni technické zariadenia a v strojárstve slúži na fixáciu mechanických dielov, konštrukcií a súčiastok.

Neváhajte nás kontaktovať s akýmikoľvek otázkami. Radi spracujeme riešenie na mieru, ktoré bude vyhovovať potrebám vašej prevádzky. S týmito vychytávkami na výrobu papierovej výplne získate flexibilné a efektívne riešenie pre balenie a ochranu vašich produktov.

19 výsledkov
Radiť podľa Relevancie