0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Skartovačky

Skartovačky: Efektívne riešenie pre recykláciu a balenie

HSM skartovačky sú revolučné stroje, ktoré premenia použitú kartonáž na výplňový materiál. Sú ideálne pre e-shopy, logistické sklady alebo tlačiarne, ktoré často dostávajú tovar v kartónových krabiciach a potrebujú vyriešiť problém s množstvom odpadu a zároveň ekologicky baliť svoje produkty.

Ako skartovačky menia odpad na užitočný materiál?

Skartovačky HSM aktívne premieňajú staré kartóny na recyklovaný výplňový materiál v podobe kartónovej rohože. Tá sa používa na stabilizáciu ťažkých alebo ostrých produktov v obaloch a zabezpečuje ich bezpečnosť počas prepravy.

Rôzne modely pre rôzne potreby

Stolný model skartovača 400 spracuje jednu vrstvu materiálu, zatiaľ čo výkonnejší model 425 zvládne naraz až tri vrstvy. Výsledkom je rýchla a efektívna recyklácia kartónového odpadu.

HSM prináša na trh aj kartonážny lis, ktorý je rýchlo zrecykluje odpadov z obalov, ako sú stará lepenka, fólia, papier, kartonáž a plasty. S týmto lisom môžete znížiť objem odpadu až o 80 %, čo vám pomôže optimalizovať skladovanie a prepravu odpadu.

Používaním skartovačiek a lisov od HSM šetríte životné prostredie znížením objemu odpadu a zároveň získate praktický a ekonomický materiál na balenie.

7 výsledkov
Radiť podľa Relevancie