0800 400 414
Pondelok - piatok (8:00 - 17:00) info@rajapack.sk
Nákup vo veľkom?
Cenová ponuka ZADARMO
4,8/5
Hodnotenie zákazníkov
0
Pokračovať v nákupe

Stroje na výrobu vzduchovej výplne

Stroje na výrobu vzduchovej výplne

Stroje na výrobu vzduchovej výplne sú praktickou vychytávkou na efektívnu produkciu výplňového materiálu. Vďaka ich flexibilite a efektívnosti sa môžu používať v rôznych úrovniach použitia – od nižších až po intenzívne.

Produkcia na mieru podľa vašich potrieb

Tieto stroje vám vyrobia presne také množstvo výplňového materiálu, aké momentálne potrebujete. Tým šetríte skladový priestor, ktorý by inak zapĺňali rolky bublinkovej fólie alebo vrecia s fixačnými granulami. Okrem toho šetríte aj prepravné náklady a poplatky za recykláciu, keďže finálna výplň obsahuje 99 % vzduchu.

Či už potrebujete bublinkovú fóliu alebo vzduchové vankúšiky, naše stroje ako MINIPAK'R (v mini alebo maxi formáte) alebo NewAir splnia vaše požiadavky. Pre výplň dutín v krabiciach sú vhodné stroje na výrobu vzduchových vankúšikov ako MINIPAK'R (štandardné, dvojkomorové alebo dvojité), Cyclone alebo FillTeck.

Pre menšiu spotrebu odporúčame prístroj MINIPAK'R, ktorý sa jednoducho obsluhuje a umožňuje výrobu až 5 formátov vzduchovej výplne. Stroj NewAir od Sealed Air a prístroj Cyclone, ktorý vyrába vzduchové vankúšiky, sú vhodné do prevádzok so strednou až vyššou intenzitou výroby. Pre intenzívnu spotrebu veľkého množstva vzduchových vankúšikov je vhodný stroj FillTeck.

Výhody vzduchovej výplne

Vzduchová výplň spoľahlivo chráni tovar v obaloch a nachádza uplatnenie vo všetkých sektoroch priemyslu. Je ľahká, efektívna a zároveň šetrí životné prostredie. S našimi strojmi na výrobu vzduchovej výplne získate flexibilné riešenie pre balenie a ochranu vašich produktov.

6 výsledkov
Radiť podľa Relevancie